Dato i dag  03.02.2023


Hjem | Forrige

 Produkter
 Fangststatistikk
 Fr®dis CMS
 Datamaskiner
 Partnere
 Portefølje
 
 Fotoalbum

Portefølje

Her er noen av de som har valgt oss til sin leverandør av internettjenester.


http://www.gallerijuul.no/


Galleri Juul valgte oss når de skulle presentere seg på nettet. Juul har et åpent gullsmedverksted og et galleri med utstilling og salg fra forskjellige kunstnere og håndverkere


 


 


 http://www.sjosiden.info/


Sjøsiden AS har fått sin presentasjon laget av oss.
Sjøsiden er et stort inereiørvarehus som rommer alt fra kafe til bøbler og trelast. Flott plasert ved fjorden i Stjørdal kommune.


  http://www.balstad-eiendom.no/


Vi har laget siden til Balsatad Eindom AS.
De eraktiv innen eiendomsutvikling og forvaltning i Stjørdal.
Balstad Eiendom eies av brødrene Rolf, Reidar og Per Erik Balstad.  


 


 


http://www.norfoto.no


Naturfotografen Svein Wik har brukt oss til å presentere sine bilder på nett, ved hjelp av Frodis CMS og dens bildemodul med tillegg. Livlaga har stått for den layoutmessige delen og vært med under utviklingsprosessen av prosjektet.


 


 


http://www.hegrabensin.no


I tillegg til å være en ”vanlig” bensinstasjon, driver de salg og service av Jonsered motorsager, gressklippere, plentraktorer, snøfresere, Jernhesten, minisagbruk m.m.


 


 


 


http://www.lakseborsen.com


Laksebørsen for Stjørdalsvassdraget har vi holdt på med siden sommeren 2000. Den er oppgradert og kodet i php med MySQL database i bunnen.


 


http://www.reegard.no
Ree Gård v/Nina og Modulf Lerfald driver utstrakt virksomhet med bla. selskapslokaler i en unik atmosfære. De arrangerer kurs, konferanser og selskaper for opp til 72 personer. Med sine mange intime rom, og usjenerte hage, egner omgivelsene seg også for litt sensitive møter. Festmat fra et fantastisk kjøkken er en selvfølge på Ree Gård.


 
 


http://motestedstjordal.no


Møtested Stjørdal valgte oss til sin nettside i 2001. Dette er en statisk side som er oppdatert med informasjon av severdigheter og er rettet mot turister og andre som vil ha opplevelser som er tilgjengelige i Stjørdal
 


 
 


 


http://www.stokkegard.no/


Stokke Gård er restauranten ved golfbanen på Stjørdal. Den er idyllisk plassert i naturlige omgivelser ved stjørdal golfklubb. Med nydelig utsikt kan du nyte stillheten og fuglesangen. 
Stokke Gård er en restaurant som tilbyr det du er ute etter.


Norfoto (18.12.06)
CMS for fotografer (07.08.06)

 Sist oppdatert: 28.02.2009

Livlaga Tlf.:92 62 88 70 Besøksadresse Søndre gt. 15 7500 Stjørdal Besøkt 119478 ganger